Am amanat postul din fiecare joi pentru ca echipa CreativeMonkeyz s-au mutat, mai pe scurt s-au saturat de completat formularele de copyright si alte hartogarii pentru ca oamenii le furau videourile. Astfel, toate videourile cu RObotzi sunt vazute „doar” la ei pe site. Ii inteleg, dar eu pana acum pe ei ii promovam, iar codurile de la ei le luam, chiar daca erau puse pe multe alte canale de YouTube. Am scris „doar” pentru ca desi s-au mutat ca sa nu mai fure altii videoclipurile, sunt la tot pasul pe You. Asa ca, chiar daca ei s-au mutat, eu nu va las fara pentru ca e mult prea tare ceea ce fac. Le-am scris un mesaj pe contul lor de Facebook exprimandu-mi opinia:

Sunt o fana a episoadelor si le-am si promovat pe blogul meu si desi erau multi useri care le aveau uploadate, eu de la voi luam codul pentru ca mi se parea normal. Mutarea nu o vad absolut deloc pozitiva pentru ca aveati o treaba bine separata cu siteul si cu youtube. Acum e o valmaseala, + ca de cele mai multe ori pica tot si nu pot vedea nimic. Nu-mi place mutarea, desi dintr-un punct de vedere o inteleg. Repet, nu e ok. In rest, tot respectul pentru echipa si pentru proiectul cu RObotzi.––7 persoane liked it.

Daca mai sus nu merge, aici sigur merge.

Acum, Enjoy!♥

Ce faci F.O.C.A?

Da, bine Mo uite…

Baaa, ciumbarlescoca, oare exista Roboate?

Poate in alta dimensiune chiar noi suntem Roboate.

Mmm, abstraaact!

…………………………………………………………………………………………………….

Ce faci F.O.C.A?

Da, bine MOna uite…

Da? Ce fain! Super scumpo! Porneste radioul sa vedem daca ne-au iesit biletele la extragere.

N-are rost, statistic nu avem nici un fel de..

Ce tu, adica eu is proasta, ma faci grasa? Pizda nespalata la cur ce esti! Tu esti grasa, vaca autista, graso, vaca, vaca, grasa autista… vaco! Stai Dildăăăău! Sezi, Dildau! Rau Dildau! Las-o in pace, Dildau! Bad boy Dildau!

Churvo!

La supermegaextragedea Loto 6 din 666 cu un report de einspe mii de miliarde de euro, cele patru numere castigatoare sunt: 26, 90, 60, 0.

Uau, uau, nu imi vine sa cred!! Pe cuvantul meu, cat noroc, doamne iisuse hristoase crestine, toata, toata tremur! Uite-te, si spitele de la roata imi tremura! Vai, incredibil, doamne, era sa fac condens! Toata m-am udat!

Vezi sa nu faci pe gresie.

Paaaai, paaai, stai asa, stai asa, nu ma grabi. Imi iau jante cromate Luis Vuitton de einspe mii de inch-i, si, si, toata, toata ma fac fashion, imi bag implanturi…

Poate o tata-ntre ochi, o pizda-n ceafa, de ce nu?

Si stii ce-mi iau, fata? Nu stii, ca esti proasta, vezi? Imi iau un iaht roz din diamant, plin cu uleiuri, draga, si creme, ce stii tu despre creme? Si lubrifianti din lacrimi de pui de panda! Si, si, stiu! Imi schimb geanta. Imi iau alt un iaht plin cu genti! Si un iaht cu cataloage cu genti! Si un iaht cu barbati… da da… plin cu barbati cu cataloage cu genti… Si un iaht cu.. avion!

Cu ce bani, tu imprastiato, ca banii astia-i donam.

Ce tu, adica eu is proasta? Ma faci grasa? Eu umblu stramba pe tocuri? Eu nu stiu parca? Eu nu-s fotogenica? Sau hau bau, sau hau, sau ce tot latri acolo draga?

Tu inafara de pizda nu stii sa imparti absolut nimic! Banii astia-i donam la sinistrati, si copii africani, si

Ce vorbesti, tu, neformatato! Tu mie nu-mi spui. Aia is banii mei de iahturi, sa fim intelese.

MOna, fa o fata de cuvra!

Ce?

Mersi!

Dildaaaaau!! Dildaaau, nu, nu, Dildaaau

Si, F.O.C.A, daca am fi femei, am avea drepturi?

Mnu…

Da tate mari?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s