Si cum vine seara, fetele mele ies la suc. Si cum sucu se termina, fetele mele trebuie sa mearga si acasa. Ok, totul bine, fiecare incotro la mama ei. Raman doua cucuiete sa se indrepte si ele spre casa. Si mergand ele asa, fiind foarte entuziasmate ca incepe facultatea- nu din cauza facultatii, ci din cauza noului ce va sa vie- ajung la o trecere de pietoni. Cum fetele mele-s fromoase si cucuiete, un nene cu o bicicleta cu motor si vesta verde de-ti lucesc ochii-n ea cand bate faru de la masina, se opreste si lasa cucuietele sa treaca strada. Dupa ce trec fetele strada-strada e goala ca o gaina jumulita de pene, pregatita pentru a i se introduce o sticla in dos si a fi pusa la cuptor- nenea asta opreste motoru de la semi-bicicleta lui cu motor si porneste usor pe langa ea, ghidand-o cu mainile. pe semi-bicicleta o ghida. prin intermediul ghidonului. cu mainile.

Si incepe nenea aista sa mearga in spatele fetelor „Ce dracu face asta? De ce a oprit motorul?” „Dracu stie, hai mai repede.” Si fetele merg repede de tot, cu dracu-n gand si cu nenea mergand repede de tot dupa ele. Se hotarasc sa treaca pe trotuarul celalalt. Trece si nenea. Tot pe langa semibicicleta era, ghidand-o cu mainile. pe semi-bicicleta o ghida. prin intermediul ghidonului. cu mainile. Fetele noastre se amuza si incep sa chicoteasca. Il ignora pe nesimtit si merg cand mai repede, cand mai incet.

Dar ce sa faci, ca vine coltul la care fetele noastre se despart si fiecare se duce la mama ei. Se opresc la colt, se prefac ca se uita la ceas, ca se uita la telefon. Nenea le depaseste si se opreste dupa colt. Fetele traverseaza strada pe celalalt colt -ca sa-l vada pe nemernic-si prima suna pe cineva pentru a sta de vorba in telefon-macar sa stie cineva daca se intampla ceva cu tine pe strada. Cealalta porneste in galop sprinten pe strada doar, doar nenea cu semi-bicicleta cu motor va uita de ea si-si va continua drumul, aparent haotic.

Dar de unde, ca nenorocitul vine dupa ea. Tot pe langa mareata lui zeitate, uitandu-se probabil la posteriorul fetei care se balanganea apring din cauza mersului rapid. Vazand fata ca asta nu are de gand sa se duca in @#$%^ ma-sii, suna si ea pe cineva si incepe sa vorbeasca la telefon „Talk to me, please. E un nenorocit aici cu o semi-bicicleta cu motor care merge pe langa ea in spatele meu.” Si cand nenea vede ca nici cu asta nu are noroc, se da batut si porneste semi-motorul de la semi-bicicleta lui cu motor-semi si goneste in neantul serii, catre stelele ce se aflau la orizon, cu parul ravasit de vantul ce-i soptea in ureche cuvinte dulci.

Daca esti unu din acesti psihopati du-te-n @#$%^ ma-tii de &*() imputita ce esti. Nu obtii nimic, esti un ciudat, si jur, daca sunt in locul fetei aleia vreodata o sa strig in gura mare ca esti un mare semi-bulangiu ca te iei de femei in toiu noptii-asta daca te recunosc pe timp de zi-.

Si da, vreau si eu un spray cu piper. Asa, just for fun. Just for mad mans like you.

Anunțuri

4 răspunsuri »

 1. florin spune:

  E bun un spray cu piper si pentru labagii astia de varsta a 3 a si pentru caini.
  E bine mereu sa ai si niste bani de taxi in cazuri din astea si sa nu intri in ei decat la nevoie.Lectie de supravietuire in cartier.:D
  Bine ca s-a terminat asa si nu mai rau.

  Apreciază

 2. pictezidei spune:

  Da,telefonul salvator.Mama zice că-mi împrumută ea şpreiu ei pt Bucureşti.Ne-am asigurat ce să mai!:*

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s