Este vineri seara si capitala nu promite deloc primavara. Este frig afara, aproape de ger, zic. Si nu vrea, nene, daca nu vrea, ce sa-i faci? Iernii ii place acili sha.

Scot capul pe geam si miroase a frig. Inchid repede fereastra si mai beau o gura de Cola. Nu vrea, nene, iti spun eu…

In alta ordine de idei, este VINERI! iar eu nu pot iesi nicaieri ca maine am curs de la 8. Cine dracu nu e in stare sa faca un orar in asa fel incat sa nu ne sperie din primul an?! Bai, tu ala cu oraru, fa un pas in fata si dezbracarea. Tu esti ma? Tu-i mama masii de treaba… Incompetentule! Stii ca le-ai distrus copiilor tot semestrul? Acasa nu se duc, orasul nu-i primeste, ce dracu se intampla aici? Nu vrei sa te dezbraci? Ba, da ce e dupa tine? Tinere, textila jos. Asa ma, cu grija, nu-i bai, nimeni nu pleaca de aici ca nu au altceva mai bun de facut. Ce pricajit esti, cu turloaiele alea aschilambrice… Inteleg acu de ce nu esti in stare sa faci un orar asa cum se cuvine. Sistemul e de vina, tu saracu iti faci treaba asa cum poti. Si daca altcineva nu vrea sa fie injurat, tre sa fie unu mai fraier care sa faca si treaba murdara, nu? N-am ce-ti face, sentinta e sentinta. Acu vezi tu gaura aia de acolo? Fa un pas si baga-te acolo in copca aia si sa nu dea dracu sa iesi pana nu gasesti o solutie.

Lege: Nu Se Invata Sambata!

P.S.: Inainte sa ma faci tocilara si n chestii, gandeste-te ca la mine in grupa nu e ca la tine. La mine cursurile nu circula, nu ti se dau sa le xeroxezi. Nu ai fost, iti bagi un dejt in cur si pici.examenu.

 

Reclame

4 răspunsuri »

  1. ZhaO spune:

    Cam nervoasa :-s

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s