Yo-yo, oameni buni!

Nu am mai scris de hat hat, mult timp. Nu trec printr-o perioada prea glorioasa, asa ca subiecte si ganduri nu prea am. Am, o gramada, puternice, contradictorii, majoritatea negative  samd, insa nu sunt de pus aici.

Pe de alta parte, azi am avut prima zi de condus. In sfarsit fac si eu scoala de soferi.

Am vrut din tot sufletul sa o fac imediat dupa ce am implinit 18 ani, visam sa invat sa conduc, iar mai apoi sa am masina mea cu care sa cutreier strazile dupa lasarea soarelui. Insa nu a fost sa fie asa. Nu am insistat, am zis ok, e timp pentru toate. Si intr-adevar, e timp pentru toate. Acum nu mai fac scoala in Targoviste, o fac in capitala. Despre sofatul in capitala numa de bine. Despre examenul de condus din capitala numai de super bine. O sa fie cu urlete si trambite.

Pana una alta, azi am avut prima sedinta. Mi-a explicat omul cu calm tot ce trebuie, primii pasi care trebuie facuti dupa ce-ti atinge poponetul scaunul din stanga. Si am si pornit la drum. Crunt, greu, pedale prea sensibile… in rest ok. Mi-a murit motorul, dracului de ambreaj, de vreo 3 ori, insa pentru prima sedinta, cica ar fi parfum. Nu cred ca parfum de fericire, insa o odoare acolo tot o fost.

In fine, sunt foarte bucuroasa ca am inceput, ca voi continua si sper, la sfarsit, sa demonstrez tuturor prietenilor mei de sex masculin ca o femeie poate conduce bine.

Salut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s