Ca anu asta, parca in nici un altul…

E anul in care s-a injurat, spurcat, blamat si orice chestii negative va mai vin in cap la ora asta ziua de Sf. Valentin. Da, Ziua Indragostitilor, da, Dragobetele importat de departe, da da da si iar da. Peste tot numai mesaje „ce, azi e 14 feb asa si?” „da, azi e 14 feb, joaca steaua, asa si?” „da, azi e 14 feb s-a nascut nu stiu cine, asa si?”

Dudui/e, ori lumea e din ce in ce mai rea, ori e din ce in ce mai singura. Ori chiar urasti aceasta zi pentru ca ai o amintire mai mult decat dureroasa/injositoare/umilitoare, ori esti doar gelos pe altii ca au, iar pe tine suparat ca nu esti in stare sa ai. Tu esti Grinch al V. Day. De ce?

Tu, cel de zici toate de mai sus, Tu, Grinch cu V de la… Pompa. Daca aveai o gagica/puicuta/pretena/tovarasa/iubita-gagic/puicut/preten/tovaras/iubit si erai fericit/a mai ziceai toate astea? Vrei sa pari cool-as a cucumber-? Sa pari cool cum ca ce? Urasti o sarbatoare, adevarat, ne-romaneasca, insa introdusa bine in patrimoniu si in calendar alaturi de cruci negre si rosii si ce rezolvi? Macar recunoaste ca daca ai simti macar o mica si pricajita molie in stomac/gat-in timp ce te sufoci pana la moarte- nu ai mai fi asa de contra. Pai ce facem aici? Putina-nu, nu putina- ipocrizie? Ce? Cum ? Asa ziceam si eu.

Daca tu, Grinch cu V de la Pastarnac, ai fi fost macar puuutintel fericit, ai mai fi postat tu toate alea? Pai si avand in vedere ca duci o viata mizeabile si iti versi frustrarile pe pereti-ai tai si nu numai- ce spune asta despre tine? Ce, te-am facut eu frustrat? Nu, fraticule, ai citit tu prost. Nu tu esti prost, ai citit gresit ceea ce am vrut sa zic. Nu, nu esti tu o greseala a naturii, doar…. hai, las-o balta! Ma plictisesti!

Daca esti singur si te simti ca ultima picatura de crema din tub care e lipita de pereti si nimeni nu face efortul de a taia ambalajul si de a te scobi cu dejtu, nu e vina nimenui. Insa eu doar mi te imaginez asa si boom-am o zi mai buna.

Ori faci din singuratatea asta de te macina o invatatura de minte, gen sa faci un pact cu o gagica sau cu mai multe, daca niciunul din voi nu are pe cineva sa iesiti impreuna. Cine stie ce va iesi? Ceva… sau nimic… sau … o totala dezamagire… sau ceva frumos! Ori mai taci dlfjdofjfd din gura! Cu totii am vazut postarile tale din anii trecuti cu inimioare si fundulete intoarse ca sa semene a inimioare si cu hihihi hahaha atunci cand acolo unde e vital scria „in a relationship”.

Asa ca, nu mai critica pe cei care pun love love love peste tot de V-day! Pentru ca si tu, candva, ai fost/vei fi acolo! Sau vei muri singur, inconjurat de un catralion de pisici si un porc de guineea.

Happy V-Day! (hint: the V does not stand for „Valentine”)

🙂

Pe de alta parte, citind postul de acum 2 ani… ma simt…….Mda.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s