Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza, in zilele de 6-7 aprilie 2013, Expozitia Internationala Felina de Primavara, editiile 29-30.

La eveniment – care se va desfasura in Bucuresti, la Sala Palatului intre orele 10 – 17 (atat sambata, cat si duminica) – vor participa peste 200 de pisici de rasa venite din diferite colturi ale lumii.

Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete etc.) la preturi promotionale.

Evenimentul este foarte indragit de catre public, fiind vizitat de un numar de peste 10 000 de oameni.Are publicul sau fidel de mai bine de sapte ani.Expozitia este puternic mediatizata in presa, televiziune, radio si on-line.

Ca de fiecara data se va desfasura si campania “ARATA CA ITI PASA”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi.Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Camera cu Pisici, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate spre adoptie.

Sursa: actualmm

Si cum sambata domnisoara de mine are ore, imediat dupa ce am terminat am fost si eu sa vad pisicelele astea. Absolut superbe! Daca aveti timp sau sunteti prin oras, pentru 6 lei avand in vedere ce am cam trecut la categoria adult, va puteti duce si admira pisicelele superbe expuse acolo. Puteti adopta niste pisicele. Sau puteti cumpara mancare sau jucarele. Pentru pisicele. Da, si eu am cumparat pentru pisi a mea cate ceva. 😀 Ieri erau in jur de 150 de pisicute, care mai de care mai lenese. Si frumoase. Nene, poate nu esti tu a cat person, insa nu poti contest frumusetea felinelor! Uite si cateva poze:

GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara

GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara GRIVIE- SofistiCAT-Marea pisicareala de primavara

♥Zi ca nu sunt geniale!!!! ♥

M-am intors acasa la mitzu meu si da, poate e din cauza sentimentelor sau poate doar posesivitatii, insa pentru mine, Cairo e cel mai fumos pisic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s