Draga prietena,

Sunt emotionata pentru tine. Sunt ingrijorata pentru tine. Suntem asa de mici, insa crestem asa de repede. Ne maturizam, ne schimbam, incepem sa face lucruri serioase, lucruri de oameni mari.

Draga prietena,

Parca ieri stateam in clasa la geam si ne vaitam una la alta, radeam, ne luam in brate, ne dadeam sfaturi sincere. Sfaturi de prietena. Da, imi e dor de vremurile alea, mereu le voi pastra in suflet. De ochiadele de ni le dadeam dintr-o parte in alta a clasei, despre cum ne intalneam sa mergem la miss V la prega, despre mesajele pe care le dadeam in ora.

Draga prietena,

Am fost prezenta la un moment foarte important din viata ta. A fost cel mai emotionant. A fost real. L-am trait alaturi de tine.

Draga prietena,

Stii ca esti singura in fata careia simt ca sunt mai buna. Prezenta ta ma face un om mai bun. Nu imi vine sa vorbesc urat, nu mi vine sa fac gesturi „mai din topor”. Ma abtin, insa intr-un mod cat mai natural.

Draga prietena,

Nu cred ca stii asta, insa atunci cand sunt mai mohorata, imi zornaie in urechi rasul tau superb. Da, chiar asa.

Draga prietena,

Sunt emotionata! Abia astept! Este o decizie importanta, cea mai importanta pe care un om o ia intr-o viata. Iar tu esti cea mai curajoasa. Esti prima dintre noi care se incumeta sa se aseze la casa ei. Te respect si te iubesc nespus de mult.

Draga prietena,

Tin sa iti multumesc pentru ca ma vrei si acum acolo, langa tine. O sa plang, stiu. D-aia nici nu o sa ma fardez cine stie ce. O sa plang asa cum am facut-o si la botez. Pentru ca insemni atat de mult pentru mine!

Nu vreau sa-ti urez casa de piatra! Piatra este urata, grea si monotona. Vreau sa-ti urez o casa plina de fericire. De noroc si de intelegere. De zambete si de imbratisari. De inimi care sa bata in sincron. De culoare, de voie buna, de prieteni. De sanatate si de putere! De incredere si sinceritate!

Te iubesc mult! Giorgi va fi mereu alaturi de tine! JTM, amore!♥

Curaj-Grivie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s