Ei, ne-au cam prins deja 3 zile ale copilului impreuna. Prima data a plouat, a doua data a stat sa ploua, a treia oara a fost patetic. Maturizarea nu e frumoasa, a inceta sa mai fii copil nu e frumos.

Insa asa cum anul trecut eram obosita moartacoapta, acum chiar daca sunt obosita-vine acusica sesiunea- m-am simtit bine. A fost frumos afara, nici prea cald, nici prea frig.

Mi-am pus DC-ii colorati in picioare, DC-ul albastru in spinare, castile albastre in urechi si ochelarii de soare pe nas si am pornit la drum. A fost plin de copchii! In metrou, pe strada, in magazine. Copii, copii si iar copii. Sincer, sunt minunate creaturile astea! Dar doar atunci cand nu plang.

Nu este nimic mai groaznic (o, scuze, este ) decat copilasi plangand. Li se cotorsioneaza toata fata, se inrosesco-invinetesc la fata si uneori, in disperarea de a obtine ceea ce vor de la mami si tati, micile creaturi uita sa mai respire. Si ii vezi cum se sufoca si se dezmembreaza pana cand aud aprobarea parintelui. Atunci, un pitic malefic  din adancul lor apasa un buton. Cercetatorii inca sunt in cautarea acelui buton. Si totul revine la normal.

Micii astia- si nu ma refer la cei de la Mc- sunt frumosi foc. Azi pur si simplu m-am holbat la un semi-gingerel de baietel, care vorbea peltic si se stramba la mamica lui care-l lua de falcile pufuoase. M-am trezit uitandu-ma la mine in geam si razand. Copilul ala chiar a fost chiut!

In alta ordine de dezordine, chiar daca timpul trece, iar problemele, chestiile urgente devin din ce in ce mai multe, niciodata nu trebuie sa uiti sa o suni pe mama ta in toiul diminetii si sa-i fredonezi „I-o lume minunata nanananananan… Peeeeentruuuu copiiiiiiiiii!”

Copiilor, nu uitati sa fiti copilarosi. Adultilor, nu uitati sa va mai prostiti din cand in cand. Fie ca mancati vata pe bat, fie ca desenati mazgalituri pe agenda de servici. Fiti rebeli!

Enjoy!♥

Sweet child in time you’ll see the line
The line that’s drawn between good and the bad
See the blind man shooting at the world
Bullets flying, taking toll
If you’ve been bad, lord I bet you have
And you’ve not been hit by flying lead
You’d better close your eyes
Bow your head
Wait for the ricochet

I wanna hear you scream

Sweet child in time you’ll see the line
The line that’s drawn between, good and the bad
See the blind man shooting at the world
Bullets flying, taking toll
If you’ve been bad, lord I bet you have
And you’ve not been hit by flying lead
You’d better close your eyes
Bow your head
Wait for the ricochet

I gotta hear you scream

Oh, god, oh, no don’t, oh, ain’t gonna do it, oh, no, no, no, no, no, no, oh no, no, no, no, no, no, no

P.S.: Daca nu-mi aminteai, probabil nu as fi scris azi. Multumesc!

 

Un răspuns »

  1. […] impreuna, Prima data a plouat, a doua data a stat sa ploua, a treia oara a fost patetic, iar a patra oara am avut sentimente in contradictoriu privind oamenii mici. A cincea oara? Pai a cincea oara ceva […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s