Then and now, Cairo- Grivie

Papusica mea, au trecut 5 luni. De cinci luni suntem impreuna. Uite tu ce mic erai si ce mare esti acum!!

La 2 luni nici nu te puteai urca in pat de mic ce erai. Iti puneam o perna, te urcai cu stangacie pe ea si apoi pe pat. Stiu ca atunci cand ai venit nici nu ai vrut sa stai cu mine, iti vedeai de ale tale. Dar usor usor ai vazut ca a dormi in varful pernelor e mult mai bine, sau alaturi de mine, pe perna ta. Si ai descoperit cat de bine e sa stai si pe laptop si sa nu ma lasi sa fac treaba, doar sa te mangai pe tine. Erai cat trei sferturi din laptop. Acum abia de mai incapi pe masa. Ai crescut atat de repede!

Ne-am chinuit putin, papusica, si inca ne mai chinuim, ca tanti veterinar de la care mami a mea mi te-a luat nu ne-a spus ca tu esti bolnavior. Dar nu-i nimic. Ne facem noi bine cu totul. Pai ce, nuami la bine sa fim alaturi unu de altu? Mai trebuie si la rau.

Cand erai tu mic iti luai avant si te urcai pe spatele meu pana ajungeai sa te faci guler. Stateai pe gatul meu atarnat, cu piciorusele intr-o parte si capul in cealalta si torceai. Asa facem impreuna eseuri sesiunea trecuta. Doamne cate zgarieturi aveam pe spate! Acum insa nu te mai poti urca. Cred ca as urla de durere daca ti-ai infige tu gherutele in spatele meu. Acum stai pe masa in marea majoritate a timpului sau pe pervaz. Si vorbesti acolo pentru tine cu pasarelele din copaci. Sau te tolanesti pe gresia din bucatarie sau baie si dormi acolo. Blana ta cere racoare.

Nu mai incapi sub pernele de pe canapea sa te pitesti, insa sari de colo colo si iti ascuti ghearele doar unde nu ai voie. Pe salteaua patului si pe canapea. Cica ar trebui sa te disciplinez. Cum sa fac asta cand te uiti la mine cu ochiii aia mari si verzi si dai din coada da ca un pamatuf? Huh?! Cum?!

Doamne, ca frumos mai esti!♥

Un răspuns »

  1. Meow | Grivie spune:

    […] vrei sa mai vezi poze sau sa citesti despre el, poti da un click aici pentru unu, si un click aici pentru […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s