Ei, acum.. Moda e moda si stilul e stil si hainele… Ei bine, ori eu am ramas in urma cu douaj de ani in ceea ce priveste moda, ori ea a luat-o razna. Una din doua. -se poate si amandoua-

Extravagantele sunt extravagante, nu ma bag nu stiu nu ma intereseaza nu comentez.

Azi dintr-o oarecare pura coincidenta am ajuns la facultate muult prea devreme si cum afara era frumos, am zis sa nu stau in facultate 2 ore asa ca m-am hotarat sa ma duc pe o banca sa profit de vanticelul de primavara si sa-mi clatesc si eu…mintea. Mi-am pus castile in urechi, mi-am luat catrafusele si am pornit sa caut o banca nu la soare dar nici la umbra. Am scos cartea din haosul meu de geanta si m-am pus pe citit. Da cand omu e in public si citeste, mai ridica si privirea din cand in cand.

Si m-a busit! Pentru a mia suta milioana oara, incat nu mai pot sa nu scriu despre porcaria asta.

O nebunie foarte la moda si pe care nu o inteleg nici daca-mi dai cu lopata lu’tataia in cap este moda asta a blugilor taiati in genunchi. In genunchi si doar in genunchi. E treaba ta ce porti pana la urma urmei, insa ce? Ai o branhie in genunchi si trebuie sa respire cumva? Esti epilata pe picioare, dar totusi vrei sa porti blugi lungi pe timp de vara, dar vrei ca lumea sa stie ca esti fina si rozacee? Te-o tavalit unul in padure langa Bucuresti si mno, asa s-o nimenit sa fii in genunchi si d-aia sunt rupti doar acolo? Vrei sa te duci la mare bronzata deja doar in genunchi?!

Eu nu pot nene. Nu pot sa inteleg si pace. Si nici nu vreau. De la genunchiuri paroase de barbati pana la genunchiuri fine de femei. Sunt genunchii tai, bine ca ii ai, toti ii avem. Pace!

ω Poza ω

Poza nu imi apartine(multumescu-ti) insa este exemplul perfect a genului despre care am vorbit mai sus. Nu fac reclama anti, e doar o parere.

Clar asa nu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s