Pentru oricine ma stie putin si stie relatia mea cu familia si felul de a fi al fratelui meu, va intelege de ce saptamana aceasta a fost mai mult decat plina de evenimente si a trebuit notata undeva sa ramana. Si unde mai bine decat pe internet.

Se face ca una bucata frate se hotaraste sa vina la Bucuresti.

Ideea este ca i-am spus acelei una bucata frate de zeci de ori „Hai ma si tu la sora-ta sa ne distram si noi. Las-o pe mami si hai singur ca nu patesti nimic.” Dar cum mamosenia din el depaseste orice limite, nu a vrut si nu a vrut. Bun, nu fortez omu ca na, nu se cuvine, o sa vina el cand se simte pregatit.

Si timpul o trecut, si baiatul nu o mai zis nimic… Si eu, asa aiurea si in treacat il intreb „Vii ma la Bucuresti saptamana asta?” la care el, fara nici un stres, imi raspunde simplu „Da, vin.”

Ce? Cum? Poftiim? Am crezut ca nu am inteles eu bine, am crezut ca nu a inteles el bine intrebarea mea. Dar da, draga cititorule, frate-meu se hotaraste sa vina la Bucuresti. Ce am facut noi doi fara mama nu e de stiut nici de catre mama, nici de catre tine, insa curajul aparent fara motiv-ca doar ce se poate intampla- a fost unul uluitor pentru mine- si chiar pentru el-, iar el merita o medalie. Nu degeaba i-am luat un oscar din L.A. cand am fost acolo.

DiCaprio nu are Oscar. Mtu are! Pentru ca merita, pentru ca a avut curaj si pentru ca, usor usor, cu pasi marunti, devine barbat 🙂

 

Grivie-Saptamana cu Mtu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s