Tu daca ai da cerere de prietenie pe Facebook unei persoane si acea persoana, inainte sa iti accepte cererea, ti-ar da un mesaj cu „?” ce ai raspunde?

Eu una daca nu-ti recunosc mutra, nu ma apuc sa-ti scriu romane cu  intrebari gen cine esti, de ce ai dat cerere etc etc, asl pls, ca s-a dus si vremea aia. Pun un simplu „?” in ideea de a-mi exprima confuzia cu privire la identitatea si intentia ta. O mica parte din ei se prind si atunci avem o conversatie normala. Cei mai multi ori pun un ? inapoi ori incep sa balivernizeze aiurea. Ceea ce e minunat pentru ca din prima am scapat de-o belea.

Ideea e ca Facebook nu mai e ca Hi5. De fapt, daca stai sa te gandesti, nu retelele s-au schimbat, noi nu mai suntem cei care eram pe vremea Hi5-ului pentru ca am crescut. Ne-am schimbat. Si eu una nu mai accept pe Facebook pe oricine. Adevarat ca, din cate imi aduc aminte, pe Hi5 aveam o groaza de oameni cu care nici nu vorbeam si pe care nici nu-i cunosteam. Si pe Facebook am oameni cu care nu vorbesc sau poate nu i-am vazut vreodata fata in fata, insa pentru fiecare exista un motiv pentru care sunt acolo. Oricat de mic ar fi.

Dar da, au mai scapat si cativa care nu-si au locul acolo deloc. Si ce fac cu ei? Pai ce sa fac, nu ii caut si nu stau sa umblu la lista de prieteni ca doar nu m-am plictisit atat de tare. Insa urmaresc cu interes rubrica aceea de „A cui e ziua azi” si fac fix ca aici:

Grivie-2014-9 GAG-Not sure if want to wish happy birthday or unfriend

Si uite asa lista mea se curata periodic.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s