Acesta este un post ca de la baiat la baiat. Baiat de baiat 😎

Femeile nu au ce cauta si citi, va fi neinteresant (NOT).

Asa, deci ca ramaseram doar noi astia cu big balls, mai baieti, ia sa va dea taica un ciocan peste ele ca poate va reveniti.

Iti alegi o prietena in functie de niste standarde, nu te afisezi si nu vrei sa stai nas in nas cu una nasoala, cu personalitate 0 sau parasuta. Right? Right! Daca iti alegi una cu vreo „calitate” de mai sus, poti sa te alaturi femeilor si sa nu citesti mai departe.

Pai si daca tu-ti gasesti una pe placut tau, cuminte de preferat-nu am intalnit tovaras care sa-si ia drept iubita sau sa-si doreasca o relatie serioasa cu o parasuta-, de ce nu esti in stare ma „barbate” sa o faci sa se simta bine?

Ia ziceti drept si repede, cati dintre voi mai deschideti o usa la masina, cati deschideti o usa si o lasati pe ea sa intre prima intr-o incapere? Cati stiti cat costa o floare si ce inseamna sa faci un gest frumos? Cati le mai pupati mana in ziua de azi?

A, sunt cam profitoare femeile astea, ie? Numai cadouri, alea dreacu, numai asta vor.

Bai pretene, analizeaza mai atent treaba. Daca vrea sa i se arate ca esti prezent, si nu doar cand vrei tu, ca este apreciata si ca vrei cu adevarat sa o faci sa zambeasca, e normal sa vrea si cate ceva de la tine, acu sincer, cine nu vrea? Daca se intinde la cadouri costisitoare, atunci poti sa zici pas si sa treci in pozitie de cautare. Neeeext!

Dar oare e asa de greu sa faci un cadou? Cu motiv sau fara? Nu mereu ca se obisnuieste, corect, dar macar din cand in cand. Cu ocazii speciale, dar si fara ocazie. Alea-s surprizele cele mai frumoase si o sa vezi ce bucuroasa o sa fie.

Si daca femeia e fericita, o sa fii si tu fericit. Garantat! 😉

De ce cand iesiti undeva te asezi ca porcu pe scaun si nu-i tragi straunul sa se aseze? E greu? Pica mandria?

Bai, treziti-va ma ca nu mai sunteti la 16 ani cand va tachinati intre voi ca prostii ca daca esti dragut esti un ratat. Acum e exact invers. Nu esti dragut? Frate, esti un RATAT! Cu litere mari 😎

Nu stii sa faci cadouri? Cum sa nu stii? La femei e usor. Daca nu ai bani, ai imaginatie si tot iese ceva.

Poti sa faci: flori, carti(nu-i lua filosofie daca-i plac romanele siropoase, si invers. Nu-i lua ce-ti place tie, gandeste-te ce-i place ei), briz-brizuri(si deja aici sunt einspe mii de lucruri care poti sa i le iei, cu bani putini. Bijuterii de lemn, plastic, sfoara), jucarii, cutii de ceai frumoase (chiar daca nu e iubitoare de ceaiuri, va gasi ceva ce sa faca cu ea), un portofel(si ca sa nu fie gol, scrie cuvinte frumoase, generale, un citat si baga-l acolo- nu trebuie sa-i pui bani!!!), un pix jucaus, oglinda de geanta, casete de bijuterii(o mie si nu-i vor ajunge), cutii colorate(cu hartie creponata taiata inauntru-si daca ai mai mult cash, mai ia-i ceva sa gaseasca atunci cand va scotoci, poate o briosa-), poti sa-i iei si machiaj, ciocolata, un stick in forma de…. ceva, o esarfa, etc etc. Este o lista interminabila! 😮

Scoate-o in oras. Nu la restaurantul cel mai scump, dar fa-i cinste cu o portie de papanasi sau clatite. Sau ce-i place ei. Rezerva masa dinainte si aseaza o floare acolo sa-l gaseasca atunci cand va asezati. Du-o la patinuar, sun-o sa coboare chiar daca e in pijamale si nemachiata si nearanjata si dati o dura de oras cu masina. Du-o in barul vostru preferat si comandati de baut. Propune un toast! Fugiti la munte cateva zile. Orice, numai nu stati in monotonie!

Daca dupa astea ti-am dat vreo idee buna pentru tine si esti pus pe treaba, vezi sa fii atent sa nu-i cumperi numai o chestie. Adica daca-i plac florile, nu-i lua doar flori, o sa se plictiseasca. Sau plusuri sau orice. Schimba, fii inventiv, fa orice vrei tu.

Fa o barcuta de hartie si scrie ceva inauntru cand o s-o desfaca sa fie surprinsa. Invata sa faci un origami in forma de inimioara. Daca-i place capul de mort, ia-i nene un colier cu un cap de mort, chiar daca tu-l detesti. O sa-i placa si o sa te pupe de un milion de ori si daca e atenta si tine la tine nu-l va purta cand iese cu tine in oras stiind ca nu-ti place.

Cele mai frumoase surprize pe care le-am primit au fost:

Un telefon sa ma duc la geam, cu conditia sa iau o ata si un creion din casa si sa cobor creionul  pana jos. El mi-a confiscat creionul si in schimb mi-a agatat un trandafir mare alb pe care l-am urcat pana sus. Mi s-a parut ca trandafirul acela a fost cel mai frumos si a mirosit cel mai, cel mai puternic dintre toate. Adevarul e unul dat pur si simplu nu se compara cu o surpriza ca asta. Cat a costat? Un trandafir platit cash si putina imaginatie. Rezultatul: Iubita cu inima batandu-i sa-i sparga pieptul si sa coboare cu totul la el si un zambet puternic, cu greu potolit.

Un filmulet facut de ziua mea in care prietenii mei, prietenii lui-pe care nu-i cunosteam- si prietenii comuni imi urau la multi ani, iar pe fundal canta am doar 18 ani, Vama Veche! Acela a fost cel mai frumos cadou de ziua mea primit ever. Cat a costat? O camera de filmat-care o ai sau o imprumuti-, imaginarie si oameni doritori sa ureze un la multi ani. Rezultatul: si acum cand aud melodia tresar si fericirea imi umple sufletul.

Un telefon zicandu-mi „vezi ca ti-am trimis un mail”, cu o voce d-aia de :|. Zic e de rau? Zice, „intra si vezi, suna-ma dupa aia”. Intru cu emotii, zic stai sa vezi ce zice asta aici si ce o sa ma cert cu el. In schimb, mailul aveam atasata o melodie compusa de el la chitara. Cost? Imaginatie, talent la chitara si inspiratie. Rezultat? O fata fericita si un telefon inapoiat cu vorbe dulci.

Nu e greu sa faci o fata sa se simta iubita, apreciata, dorita. Nu costa mult. Ai imaginatie, nu-ti trebe bani. N-ai imaginatie? Ai net si bani. Te descurci tu cumva.

P.S.: Pretene, o fata ti-a spus asta. Iar cine stie mai bine femeile decat o femeie? Pune in aplicate macar ceva si spune-mi ca a dat gres. Nu se va intampla. Garantat!

Si retine: nu se poate numi materialista daca vrea sa se simta speciala si fericita.

13 răspunsuri »

  1. alex spune:

    too long 🙂

    Apreciază

  2. Florin spune:

    Cavalerismul a murit.Nimeni nu mai folseste expresiile domnisoara sau domnule…
    Si in spirit de gluma iti spun ca ma uit la revistele pentru femei prin Kaufland in trecere si scrie asa:101 metode de a-ti face barbatul fericit.
    Dragele mele sunt 3 metode mari si late:
    1.Fa-i sex oral
    2.Fa-i ceva de mancare
    3.Vorbeste mai putin.
    Te imbratisez Grivie.:))

    Apreciază

  3. Florin spune:

    Azi am vazut ceva interesant.Ma intorceam din Parcul Chindia si am vazut un baiat care i-a deschis portiera unei fete inainte sa urce ea in masina.
    Poate lumea asta mai are o sansa.

    Apreciază

  4. pictezidei spune:

    Îmi e dor de tine şi de noi.Citind postul ăsta îmi amintesc de după amiezile la tine sau la mine,la mare sau la munte când vorbeam tot ce ai scris aici. Şi gesturile astea sunt valabile întotdeauna.Nu cerem gesturi măreţe,ci lucruri mărunte. Mă bucur că am luat parte la ce una dintre surprize:D

    P.s: I love you!

    Apreciază

  5. burnedinnocence spune:

    🙂 postul asta m-a facut sa zambesc

    Apreciază

  6. pictezidei spune:

    Implicarea are doua parti.Cam asta-i sensul.

    Apreciază

  7. Schitez Vise spune:

    Si eu ma bucur ca am luat parte la una dintre surprizele despre care tocmai ai amintit, si nu voi uita niciodata cum o clasa de oameni (27 de fete, mai mult sau mai putin) se uitau la filmulet si plangeau in hohote de bucurie…. Legen… wait for it… dary! Legendary!
    Acum ca de la baiat la fata din „baiatul” care tocmai a scris postul asta, niciodata nu e greu sa faci un cadou frumos atata timp cat fata merita! Cand simti ca iubesti pe cineva si vezi ca iubirea iti e impartasita esti in stare sa faci orice. Exemple de lucruri dragute (parerea mea, si tu poti sa confirmi daca am dreptate su nu): sa ii cumperi jeleuri pentru ca stii ca ii plac foarte mult, sa ii faci un ceai si sa stai langa ea cand e bolnava, chiar daca asta inseamna ca te imbolnavesti si tu, sa ii spui ca o sa intarzii si de fapt sa te duci mai devreme la ea cu o floare, sau un animalut de hartie…
    Tu ai dreptate! Si ma bucur sa te cunosc si iti spun cinstit, daca tu erai baiat si eu fata, iti cadeam la picioare…

    Apreciază

    • Grivie spune:

      Ultima ta fraza m-a dat peste cap si m-a facut sa zambesc!
      Multumesc ca-mi esti prieten si ca stii. Stii multe si tine de ele ca sunt bune pe orice vreme, fie insorita, fie furtunoasa.
      Mii de imbratisari si hey, sa nu dea dracu’ sa te schimbi vreodata! >:D<
      Miss you like hell!!:x

      Apreciază

Lasă un comentariu