Inafara faptului ca noi, fetele, femeile suntem mult mai sensibile, noi si pastram sentimentele pentru o perioada mult mai mare de timp. Suntem afectate si da, ne gandim la cosecintele cele de toate felurile si la cum ii e Lui. Poate nu trebuia sa facem asa, poate trebuia sa facem altfel. Parem vizibil afectate, sau daca stim cum sa ascundem, asta nu inseaman ca nu „trece luna si pe la noi”.  Trece si chiar de multe ori, pana nu o mai lasam noi sa treaca, pana ii spunem „Stop! Go away!”.

La voi e diferit. Suferiti, doamne fereste sa nu suferiti, dar pentru o muuult mai scurta perioada de timp. Incomparabila, as putea spune. Cei care ma vor contrazice zicand ca nu, ca am vazut eu ca ala se da de ceasu mortii acolo si ca ei nu ii pasa si bla bla.. Ii spun: Bullshit! [-x… Se da de ceasu mortii, dar nici el nu mai stie daca sentimentele mai sunt valabile sau daca au expirat. Sa nu fie considerat unu fara suflet si sa i se dupa vorba-n targ, face pe afectatu, ca sa stie lumea „Ce baiat bun e…..:-s ;;)” Ntz.

Noi avem puterea de a trece peste vizibil, dar nu si interior. Ei sunt tocmai pe dos. Vizibil sunt morti, copti, dar inauntru deja cauta o alta „căpreoară”. Nu-i bai, fetelor, doar ca nu va mai ganditi asa de mult la ei, ci la voi. Pentru ca la ei oricum e cam gata dupa 1-2 sap. maxim!, asa ca we are on the top of the list!

Cineva a zis: Noroc cu voi fetele ca va implicati mai mult, ca la noi e terchea berchea. Trece repede.

Smile, boys and girls!

5 răspunsuri »

  1. bitzasp spune:

    in principiu nu stiu daca sunt sau nu cu tine pentru ca nu pot sa stiu sigur care sufera mai mult,barbatu sau femeia da iti zic sincer ca e bine al dracu sa-ti treaca repede! :)) 😛
    ba ar fi si mai bine daca ai putea sa nu te implici niciodata!
    :))

    Apreciază

  2. Tushee spune:

    nu cred k e vorba de barbat sau femeie aici….depinde de fiecare….cat de mult s a implicat….cat de mult a „investit”…

    si dak nu te implici….unde mai e acel „ceva” care te face sa te simti bine?

    hai k deja filozofez:))

    tare postul:) bv:*

    Apreciază

  3. […] ăsta este un răspuns la postul lui Ruxy. Ea zice că fetele ies mai greu din perioada de convalescenţă după o “combinare” cu […]

    Apreciază

Lasă un comentariu