Enjoy!♥

Lasa magariile si gloziile ca pleaca imediat omu de langa tine uite asa, taca-paca. Si nu va pleca ca alta e mai buna, va pleca ca esti tu mai proasta.

Nu pot spune ca nu am impulsul de posesivitate si gelozie in mine. Toti il avem. Insa e minimal. Atat cat sa vada ca „Frate, femeia tine la mine, nu ii sunt indiferent, dar nu o da nici la extreme. O fi ea pe drumul spre transformarea in crazy cat lady, insa nu va ajunge sa ma lege de calorifer ca sa nu mai ies din casa. ”

Pentru ca da, o mica doza de gelozie ajuta si il face pe celalalt sa se simta… dorit. Si chiar e misto sa il vezi cum iti arunca o privire d-aia cand te vede ca vorbesti cu altcineva, insa privirea aia e sexy si nimeni nu i se opune.

Problema este, din nou, de sex.

Daca esti femeie, dupa privirea aceea barbate-tu se va simti foarte misto ca esti admirata si ca si alti barbati te vor, dar numai el te are. Si se va simti mandru si te va pupa pana te va amorti. Hai s-o lasam la faza de pupat ca nu scriu prostii pe blog 🙂

Daca esti barbat, acea privire nu exista. Privirea „aia misto” dispare si femeia se transforma. Ori se intoarce si pleaca la baie sa tipe ca esti un magar, ori se uita la tine pana-ti prajeste sufletul. Cu ochii! Pentru ca ai avut tupeul sa vorbesti cu alta, pentru ca inseamna ca pe ea nu o iubesti si.. iisusehristoase, nici nu are rost sa mai discutam ca toti ati avut parte de asa ceva. Stiti la ce ma refer.

Insa sa-l certi, sa-l faci sa se simta prost ca se uita dupa altele pe strada? Serios?! Eu sunt femeie si ma uit dupa altele pe strada. Da. Dupa altele. Pentru ca ce e frumos si lu mniezau ii place, iar cand vezi un fund bombat sau un corp superb normal ca te uiti. Cu admiratie si putina-mai multa- invidie pentru ca tu bagi ciocolata si chipsuri toata ziua in timp ce ele fac ce fac- ca o fi sala, ca o fi alta activitate, treaba lor- si arata in felul ala.

Da, sunt genul ala de gagica care ii arata gagicasului pe una buna pe strada. Da, ochiul meu le vede mai repede si ii dau un cot lui sa se uite si el. Clateste-ti ochii, tatii. Ca nu e nimic rau in asta. Si toti au fost cuminti, si toti au apreciat deschiderea mea, si nici macar unul nu s-a dus dupa vreuna de-o vazuse pe strada.

Asa ca relax, femeie. Ia o bucata de ciocolata- daca nu merge, da-ti si doua palme- si revino-ti! Nu este proprietatea ta. Iar daca va fi sa plece, poate pleca oricand. Fie ca il lasi sa se uite, fie ca nu. Si in cazul in care pleaca, nu pleaca dupa alta, pleaca de langa tine. Pentru ca nu te mai suporta.

P.S.: Uneori cand sunt mai multe, il intreb pe care ar alege-o si compar rezultatele lui cu ale mele. Facem clasamente, e misto! Vedem cine are gusturi mai bune, e misto! O relatie ar trebui sa fie misto, nu sa suga la viata!

P.S.2: Stii, regula este mereu aceeasi: uite-te dar nu atinge (si uite-asa tu ii omori)!

P.S.3: Stiu ca am scris de multe-poate prea multe- ori „misto”, dar mno, chiar e misto!

Lasă un comentariu