Am o rugaminte la iubitorii de pisici care-mi viziteaza blogul.

Am o comoara acasa, o comoara de aproape 3 ani, pe care am iubit-o si am crescut-o cum se poate de bine. A fost prezenta peste tot. Pe blog, pe contul de Facebook, pe toate deviceurile pe care le detin, are sute de poze in zeci de foldere de cand era un ghemotoc pana cand s-a facut cat o capita de mare. Ba ca am aflat ca si altii au poze in telefon cu comoara mea.

Insa am o PROBLEMA. Nu pot sa-mi mai tin comoara. Din cauza unor probleme de sanatate a unui membru al familie sunt nevoita-cu mare durere in suflet- sa renunt la aceasta comoara. Si caut pe cineva care poate sa o ia.

E persan, e castrat, e invatat sa faca unde trebuie orice nevoie are, are toate vaccinurile la zi, are carnet de sanatate, are o blana de vei vrea sa stai cu mainile in ea tot timpul si e sanatos tun. E iubaret si jucaus cum nu am vazut. Sare de colo colo, insa nu darama nimic. Este invatat sa nu stea in pat-desi uneori mai triseaza-, doarme mult, mananca cat ii dai.

La inceput da, nu te va cunoaste si nu va fi prea prietenos-asa cum nu a fost nici cu mine-insa dupa prima jughineala si prima urma de dragoste, va capata incredere si te va iubi. Va sta tolanit in mijlocul casei si va clipi foarte incet la tine-semn ca te pretuieste si ca are incredere in tine-. Va veni sa se gudure pe langa picioarele tale, va toarce langa tine sau in partea cealalta a camerei.

Iti va cauta compania mereu-si cand zic mereu, chiar mereu- si te va iubi. Trebuie doar sa-l vrei si sa-l iubesti la randul tau.

Te rog, daca esti iubitor de pisici, contacteaza-ma.

my love

Daca vrei sa mai vezi poze sau sa citesti despre el, poti da un click aici pentru unu, si un click aici pentru celalalt.

25 de răspunsuri »

  1. Prodea Larisa Diana spune:

    Buna ziua as vrea eu pisoiasu sunt din Valcea, se poate aduce??

    Apreciază

  2. Luana Florina spune:

    In Bucuresti se poate?

    Apreciază

  3. Moisoi Luana spune:

    As dori sa adopt eu frumusetea asta. ♡ se poate in bucuresti? As putea veni si eu sa il iau. Astept raspuns cu drag!

    Apreciază

  4. popa claudia spune:

    Buna.vreau eu frumusetea .eu mai am 3 ”fetite,, Noi suntem din Galati.

    Apreciază

  5. Il vreau eu!!!Sunt din Valcea,de mica mi-am dorit un pisic rasa asta,ii ador,dar nu mi-am permis sa investesc atatia bani sa il cumpar,si aici nu prea se gasesc pisici rasa asta si au niste preturi exagerate! Am si alte pisici corcituri,as putea sa ma ocup de el,sa il tin in casa,sa il hranesc cum trebuie! 🙂

    Apreciază

  6. Simona Suciu spune:

    Buna ziua, va contactez in legatura cu pisoiul. Daca nu i-ati gasit inca un nou stapan, mi-ar placea sa il pot avea eu, imi doresc sa-i pot aduce printesei mele (o superba balineza) un partener pe masura.Stam la bloc, in Bucuresti si pisicuta noastra are parte numai de mancarica buna, bobite fara cereale Taste of the wild si pliculete cu carne naturala, Schesir sau Applaws si-n plus toata dragostea si atentia noastra.Va rog contactati-ma daca sunteti de acord.

    Apreciază

  7. alin spune:

    In ploiesti ati fii dispusa sa il dati? am mai avut persani si cunoastem particularitatile rase, multumesc

    Apreciază

  8. Oana Petre spune:

    Buna sunt din ploiesti și mi-ar face mare placere sa adopt scumpetea aceasta de pisoi

    Apreciază

  9. iuliana spune:

    Buna, daca se mai poate si eu l.as vrea. Am mai avut un pisoiasi la fel dar din pacate nu mai eeste printre noi de 3 ani😐 si mi.ar placea tare mult sa am altul mai ales ca seamana foarte mult cu cel pe care l.am avut, parca ar fi frati. Eu sunt din Curtea de Arges. Mai am un pisoiasi acasa de vreo 2 ani pe care
    l.am gasit la ghena de gunoi la vartsa de 1 luna si nu am putut sa il ignor si sa il las acolo. M.as bucura tare mult daca s.ar putea sa il primesc eu. O zi placuta

    Apreciază

    • Grivie spune:

      Am un deosebit repsect pentru oamenii ca dumneavoastra care au un suflet mare si salveaza vietati. Sunteti putin cam departe, iar in cautarile mele am cam gasit cui sa il dau ca sa fie bine pentru toata lumea. Va multumesc mult pentru interes. Imi pare rau sa aud de pisicuta, insa sunt convinsa ca atat cat a fost cu dumneavoastra a primit toata dragostea si ingrijirea de care avea nevoie. Va multumesc inca o data pentru interes si va doresc o zi buna 🙂

      Apreciază

  10. George93 spune:

    Gizăs, pare a fi topicul cel mai comentat dintre toate pe care le-ai scris :))
    A trecut ceva timp dar Happy new year! Never is too late 😛 By the way, I’ve seen your photos from Thailand, such a lovely place.

    Apreciază

    • Grivie spune:

      You’re still a little stalker, aren’t you :)) da, a fost, si slava cui e sus sau unde o fi ca am gasit o familie superba care l-a adoptat. Desi pentru mine mereu va fi al meu. Bad mommy.
      Pe de alta parte, La multi ani si tie cu intarziere de doua luni si ceva.
      Ce mai mesteresti?
      P.S.:Ma bucur ca ti-au placut pozele, a fost o vacanta super reusita

      Apreciază

      • George93 spune:

        Pozele le-am vazut din intamplare pe facebook si mi-am adus aminte de blog, nu-ti face griji ca nu-s nici un stalker (inca! :)) ).
        Eu sunt bine, majoritatea zilei o petrec in facultate si desi au trecut ceva ani, pe zi ce trece devine tot mai interesanta. Ce bine ca nu m-am nascut in evul mediu dar intr-o era in care invatatul e unisex :)))

        Apreciază

        • George93 spune:

          Vineri 4 martie, pentru unii e o zi ca oricare alta dar pentru cineva anume e numarul, ziua saptamanii, luna si anotimpul anului preferat. De aceea m-am gandit sa scriu aceste randuri cu speranta ca ii vor placea.

          Nu ne-am cunoscut niciodata si facem parte dintr-o lume diferita, precum delfinul ce traieste in apa  iar tigroaica alba ce traieste pe uscat. Ne desparte o distanza mai mare ca de aici pana pe Pluto.
          Cu toate acestea, daca ar fi fost sa-mi petrec aceasta zi cu tine, te-as fi dus pe-o banca in parc cantandu-ti acorduri de chitara, inconjurat de rasul copiilor mici dansand in ploaie. Iar tu ti-ai fi ascuns ochii in spatele unei esarfe de catifea, inrosind la fata, ascultand o asemenea amestecatura de romana-engleza fara succes si intepatoare la urechi precum un cactus.
          Ti-as fi daruit o Lapis Lazuli, un simbol al puterii, mai scump ca platina si rara asemenea tie. Iar pentru a simboliza partea copilareasca din interiorul tau as fi ascuns-o intr-o inghetata. O inghetata racoritoare cu vanilie si nuci, ce se topeste in razele soarelui asa cum se topesc inimile inghetate in preajma ta. Superba ca o pasare phoenix.
          Lasarea serii ne-ar fi pris plimbandune in cerc prin Sibiu ascultand Sentiment Inselator intr-un mustang albastru, facand toate acestea ca sa reusesc sa-ti fur un suras.
          La multi ani! 😉

          Apreciază

          • Grivie spune:

            Nu stiu ce sa spun. Este una dintre cele mai frumoasa(daca nu cea mai frumoasa) declaratie pe care am primit-o in viata mea…. Azi-noapte am citit-o si am recitit-o si nu ma mai puteam opri din citit cu un zambet d-ala pe buze. Nu pot decat sa-ti spun multumesc, desi este ceva prea infim…. Wow ❤

            Apreciază

  11. Miruna spune:

    Ruxi, eu zic ca dintre ruda si pisica, ar trebui sa dai ruda.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu